En homeopatisk kurs för hemmabruk och  akuta åkommor

Lär dig att behandla dig själv och din familj för akuta åkommor !
I denna kurs presenteras 30 olika homeopatiska läkemedel som är till god hjälp när du eller någon i din familj drabbas av akuta åkommor.
Utskrifts vänlig PDF medföljer.
Dessa läkemedel ingår i det Homopatiska akutapoteket från Biosan, som också finns till försäljning hos Fannia homeopat.
I kursen finns även förslag på lämpliga homeopatiska läkemedel att ta med dig när du är ute och reser. PDF medföljer som du kan skriva ut.
Som en extra bonus finns även en PDF med en homeopatisk hostguide.
När du köpt kursen så är den din, det finns alltså ingen tidsbegränsning som du behöver känna dig stressad inför.
Avsikten med kursen är att sprida homeopatin till den som vill veta mer om denna fantastiska läkemetod och att göra människor medvetna om hur effektiv, milt och biverkningsfritt du kan behandla dig själv och din familj vid akuta åkommor samtidigt som homeopatin varje gång den används som behandling stärker det egna immunförsvaret.
En stor trygghet till dig själv och din familj att ta del av kunskaper i naturlig läkekonst, som dem i sin tur kan sprida vidare till nästa generation.
De flesta personer jag möter som provat homeopati sen barnsben och även i vuxen ålder har en mycket positiv inställning till denna läkemetod.
Varför då? Jo för att den fungerar!
Det vittnar många miljoner människor i världen om. I många länder är homeopatin en naturlig del av sjukvården jämte skolmedicinen.
Kursen är även bra för den som precis börjat studera homeopati och vill lära sig mer om de homeopatiska läkemedlen och deras karaktär och när de kan vara behjälpliga i akut sjukdom.