Hej och välkommen till min sida

Jag heter Fannia Siwecki Almén och är född och uppvuxen i Sverige med Argentiska föräldrar, som valde att bosätta sig i Sverige i slutet av 60-talet. Jag är 53 år gammal, jag är gift och har vuxna barn samt tre barnbarn. 
Mitt medicinintresse väcktes i samband med mina föräldrars död 1995 och 2009, då jag upplevde att skolmedicinen hade begränsade resurser att bota sjukdom. Jag blev nyfiken på sjukdomarnas natur och beteende.

Jag har en 4-årig utbildning i den homeopatiska läkemetoden samt en basmedicinsk utbildning.
Jag är hudterapeut och kroppsterapeut i botten och har även jobbat inom vården.

Jag studerar i princip alltid något i ämnet medicin och håller mig uppdaterad på nya intressanta forskningsresultat inom homeopatin. Jag är även utövare av Angelic Reikihealing, Soulcoaching och är även skolad i Schamansk medicin.

Vid sidan av medicinen så anordnar jag i samarbete med andra hälsoaktörer olika typer av  hälsoresor i Hablingbo, Gotland där jag bor och verkar tillsammans med min man. Aktuellt just nu för 2024 är en vandring och yogaresa som du kan läsa mer om under fliken Vandring och yoga. 

Jag håller även föreläsningar på begäran om den homeopatiska läkemetoden. 
Jag är medlem, kvalitetssäkrad samt har min ansvarsförsäkring i Friskvårdsförbundet.
Jag är även medlem i KHY- Klassiska homeopaters yrkesförbund och sitter som suppleant i styrelsen."Människa känn dig själv"

Vår förmåga till självläkning och självkännedom är viktiga grunder i helandekonsten. Redan Sokrates förstod vikten av detta och hans ord `"Människa känn dig själv" har följt med genom historien.